Thu 02nd Nov 2017

MINA

Subp Yao x dOOp
DJ-set by AFROBOT

MINA

In haar muziek vertegenwoordigt MINA genres waaronder alternatieve pop,- hiphop-, tribal,- en elektronische beats. Samen met de gerenommeerde muziekproducer Ivis Flies en in samenwerking met Mateo Kingman, heeft ze een fris concept ontwikkelt die overladen wordt door energie. MINA geeft een flinke draai aan alle vrouwelijke producties die tot nu toe te horen zijn in haar land van afkomst en brengt een brutale sound waarin alle eerdergenoemde genres krachtig samenkomen.

SUBP YAOdOOp

Als kind was Subp Yao altijd al op zoek naar nieuwe muziek. Hij spendeerde uren aan het combineren van zijn favoriete tracks met zijn oldskool casetterecorder. Zijn vermogen om een grote verscheidenheid aan genres te combineren, heeft de nodige vruchten afgeworpen binnen de scene. Zijn stijl is een mix van trap, bass, hiphop en UK en brengt een diepe, intense sound die elke ruimte op zijn grondvesten doet trillen. Letterlijk en figuurlijk. 

Binnen het Dogggtown Collective is Subp Yao overigens ook actief als duo met dOOp. Tijdens Pllek Live Stage op 7 november zal het duo ons podium betreden. Be ware…


AFROBOT

In zijn eindeloze zoektocht naar dansbare platen, ontwikkelde Afrobotzich – via een omweg door wave, house, techno en disco - tot een gedegen kenner van exotische muziek. Zijn muziek kan echter niet per definitie World Music genoemd worden, want hij mixt de tropen altijd met Europese en Amerikaanse invloeden.
“Hoe verwarrender, hoe beter. Een krautrock nummer met traditionele etnische instrumenten, dat klinkt als een Afrikaanse plaat; een Nigeriaanse boogie – of Turkse disco track welke vergelijkbaar is met een Amerikaanse productie. In muziek hebben mensen altijd het verlangen gehad te reizen…” ~ Afrobot.

date:
Thu 02 Nov 2017

doors open:
20:00

start concert:
21:00

facebook event page:
updates on Facebook

pre-sale:
12,50

door sale:
15,00

MINA
Subp Yao x dOOp
DJ-set by AFROBOT

photography: Sarah Junker

upcoming events