Thu 01st Dec 2016

official
kick-off
party

K.O.G. & The Zongo Brigade


Deze 9-koppige band brengt aanstekelijke West-Afrikaanse vibes vanuit Ghana via Sheffield UK. Een bedwelmend brouwsel van afrobeat, soul, funk en reggae, ook wel 'Afro Fusion' genoemd. Onder leiding van K.O.G. - de in Ghana geboren kracht van de natuur - zijn ze een wervelwind van energie, ritme en een keiharde muzikale eenheid die de UK als een storm veroverd heeft. Na hun debuut, the Akwaaba Live EP, en het album waaraan momenteel gewerkt wordt, vergaren zij steeds meer aandacht en groeit hun fanbase in rap tempo. De toekomst ziet er goed uit voor deze spannende en uitzonderlijk getalenteerde band! Op 1 december de Nederlandse primeur.

IBAAKU

Een artiest in beweging, gedreven door een onstilbare honger naar eclectisch geluid. Zijn creatieve pad voert onder andere langs Hip Hop, jazz en folk - genres waarbinnen hij nooit lang blijft hangen, maar voornamelijk de grenzen opzoekt en deze overschrijdt. Vanuit een grote nieuwsgierigheid naar de wereld om zich heen en de actualiteit binnen de kunsten, focust Ibaaku op het omblazen van het reeds afgebakende en het doorbreken van de door de muziekindustrie bepaalde grenzen. Hij maakt onderdeel uit van de voorhoede die het gezicht bepaalt van de hedendaagse kunst van het Afrikaanse continent.Afriquoi DJ-set


Een zeer bijzondere DJ-Set van de Afro supergroep Afriquoi, waarbij ze het publiek geheel onderdompelen in een heerlijke combinatie van afrohouse, techno, afrodisco, global bass, soul, afrobeat, Zouglou en vele andere traditionele Afrikaanse stijlen. Verwacht een energieke dansvloer met een vriendelijke UK afro work-out!

date:
Thu 01 Dec 2016

doors open:
20.00

start concert:
21.00

facebook event page:
updates on Facebook

pre-sale:
12,50

door sale:
15,00

official
kick-off
party

photography: Inigo Garayo

upcoming events