Thu 05th Oct 2017

Hungu

Mamihlapinatapai
DJ-set by Prace

HUNGU

Elektronisch en organisch, Hungu heeft enkel 1 doel voor ogen: mensen bij elkaar brengen en hen verassen met hun melodieuze sounds. Het duo mengt percussie ritmes met harmonieuze geluiden van verschillende instrumenten, middels hun creatieve mix machines. Een waar genot om naar te kijken, naar te luisteren en vooral op te dansen.


MAMIHLAPINATAPAI

Mamihlapinatapai is een band die bestaat uit acht muzikanten en brengt een mix van latin, balkan, ska, reggae, jazz, flamenco en cumbia. Met extatische energie en explosieve overtuiging is hun missie de harten van het Mañana Mañana publiek voor altijd te veroveren.


PRACE

Prace is een muziek-producer, een componist en een DJ. Zijn roots liggen in de Hip-Hop cultuur, Jazz, Latin en Elektronische genres en hij studeerde Indiase en Arabische muziek. Zijn stijl kun je dan ook omschrijven als mozaïek. Prace combineert het beste van verschillende muziekculturen om de schoonheid van de wereld samen te brengen in een eigen gecreëerde stijl die hij Dubnova noemt. Latijnse ritmes met een dub-stijl baseline en elektronische sounds gecombineerd met organische elementen.

date:
Thu 05 Oct 2017

doors open:
20.00

start concert:
20.30

facebook event page:
updates on Facebook

pre-sale:
12,50

door sale:
15,00

Hungu
Mamihlapinatapai
DJ-set by Prace

photography: EVYE en Federico Bartelsman

upcoming events