Thu 07th Dec 2017

AWA (live hiphop)

Ginton (live trap)
DJ-set by Daladala

AWA (live hiphop)

AWA is een gewaardeerd hiphop artiest uit Zimbabwe die haar ndebele roots eervol vertegenwoordigt in haar muziek en performance. Met haar opvallende kostuums refereert ze naar en eert zij de sterke vrouwen uit haar cultuur. 

Ze deelde het podium met grote namen uit de Zuid Afrikaanse hiphop industrie, waaronder HHP, Cassper Nyovest en DJ Tira, waarmee zij samenwerkte aan een zogenoemde “gqom track”, de laatste hype in de urban scene van Zuid Afrika. De krachtige AWA brengt de realiteit uit de ghetto’s van Makokoba aan het licht, maar ondanks de serieuze onderwerpen is haar muziek aanstekelijk, opzwepend en ritmisch, zoals je van Zuid Afrikaanse muziek mag verwachten.

GINTON (live trap)

Tijdens zijn werk als sessie gitarist voor artiesten waaronder Gerson Main, Typhoon, Jayh, Kempi, Ronnie Flex, was Ginton drie jaar lang op zoek naar zijn eigen muzikale identiteit, waar uiteindelijk zijn unieke geluid en eigen stijl uit voortkwam. De nu 24-jarige gitarist neemt ons mee op een psychedelische, moderne en creatieve reis. Hij brengt trap naar een geheel ander level en herintroduceert Rock 'n Roll in een nieuw jasje die hij "Trap 'n Roll" noemt.

DALADALA (dj)

Daladala (Urban Africa Club / Outhere Records / Munich) neemt je mee op een reis door de nachtclubs van Lagos, Johannesburg, Durban en Nairobi. Denk aan oldskool kwaito, mali-trap, naija sounds, gqom en coupé-décalé. Daladala komt met AWA mee uit Zimbabwe!

date:
Thu 07 Dec 2017

doors open:
20:00

start concert:
21:00

facebook event page:
updates on Facebook

pre-sale:
7,50

door sale:
10,00

AWA (live hiphop)
Ginton (live trap)
DJ-set by Daladala

photography: EYVE

upcoming events