Thu 07th Nov 2019

DARE TO DANCE
JOIN TO DISCOVER

GATO PRETO

GATO PRETO

Een van de meest indrukwekkende Afrikaanse live acts van het moment: Gato Preto. Met hun overweldigende futuristische afro power zetten zij elke dansvloer in vuur en vlam. Live percussie, pushbeats en frisse Portugese raps: een live combinatie die je niet vaak tegenkomt.

“Een tropische onweersbui met zoete regen en donderwolken vol geluid” - zo staat hun sound omschreven. Het klinkt een stuk beter in Engels, dat geven we toe, maar laat de sfeer die zij brengen duidelijk zijn. Producer Lee Bass en rapper Gata Misteriosa onthullen een Afrikaans muziekparadijs waarin hun roots gereflecteerd worden: polyritmes uit Ghana, Portugese jargon uit Mozambique en Djembe Power uit Senegal.

KAUW

In een wereld waar de dansvloer wordt geregeerd door DJ's, is KAUW op zoek naar een verfrissend, elektronisch, dansbaar geluid dat live wordt uitgevoerd. Met invloeden uit het hele muzikale spectrum en beats die de klok rond gaan, brengt KAUW een eclectische live set met een booming mix van techno, electro en allerlei experimentele betweens. KAUW is een duo bestaande uit Boye Ingwersen (Keys, Synths, Bass en Ableton) en Dali Hermes (Acoustic Drums). Laat je meevoeren door de dromerige, donkere geluiden en reis mee door een landschap van dikke analoge, swingende beats.PRACE

Prace combineert het beste van verschillende muziekculturen om de schoonheid van de wereld samen te brengen in een eigen gecreëerde stijl die hij Dubnova noemt. Latijnse ritmes met een dub-stijl baseline en elektronische sounds gecombineerd met organische elementen.

date:
Thu 07 Nov 2019

doors open:
20:00

start concert:
21:00

facebook event page:
updates on Facebook

pre-sale:
10

door sale:
12,5

DARE TO DANCE
JOIN TO DISCOVER
GATO PRETO

photography: Sarah Junker

upcoming events