Thu 28th Mar 2019

DARE TO DANCE
JOIN TO DISCOVER

Guiss Guiss Bou Bess

GUISS GUISS BOU BESS

Guiss Guiss Bou Bess is de versmelting van twee kunstenaars en hun artistieke werelden. Mara Seck (Senegal) & Stéphane Costantini (Frankrijk) slaan bruggen tussen elektronische muziek en Afrikaanse muziek - en dan met name de genres Sabar (Senegalese traditionele percussie) en Mbalax (populaire stroming in Senegal). 
Met deze muzikale crossover streven zij ernaar de ritmes, de cultuur en de identiteit van Senegal te exporteren en deze toegankelijk te maken voor iedereen. Zij noemen hun muziek Electro Sabar. 

MARY MAY

Deze Franse schone vertelt het verhaal van een jonge Afro-afstammeling, geboren en getogen in de regio Parijs. Met haar muziek en indrukwekkende podiumpresentatie weet ze het publiek tot diep van binnen te bereiken, of ze nou voor 20 of 2000 man speelt. Geïnspireerd door artiesten waaronder Lauryn hill, Radiohead en Björk is haar muziek het best te omschrijven als een mengeling van traditionele reggae en hiphop met Afro Cubaanse ritmes. Haar Congolese roots zijn hier onmiskenbaar in vervlochten.


PRACE

Prace combineert het beste van verschillende muziekculturen om de schoonheid van de wereld samen te brengen in een eigen gecreëerde stijl die hij Dubnova noemt. Latijnse ritmes met een dub-stijl baseline en elektronische sounds gecombineerd met organische elementen.

date:
Thu 28 Mar 2019

doors open:
20:00

start concert:
21:00

facebook event page:
updates on Facebook

pre-sale:
10

door sale:
12,50

DARE TO DANCE
JOIN TO DISCOVER
Guiss Guiss Bou Bess

photography: Sarah Junker

upcoming events