Thu 12th Jul 2018

DARE TO DANCE
JOIN TO DISCOVER

YARAH BRAVO

YARAH BRAVO


De Latijns Amerikaanse Yarah Bravo verhuisde van Londen naar New York om zichzelf onder te dompelen in muziek. Onlangs getekend bij het Londense label Ninja Tune en met twee wereldtours in haar zak, bevindt Yarah zich nu in het inspirerende Berlijn waar zij werkt aan nieuwe projecten. Op het podium is ze gepassioneerd, funky, krachtig en altijd vol positieve vibes. Yarah vertegenwoordigt een krachtige avond vol soul, jazz en hiphop met een elektronisch randje.


COYOCO

Met een volledig vrouwelijke band speelt Coyoco alternatieve pop met Afro-Braziliaanse vibes. Haar geluid is krachtig, kleurrijk en kinderlijk enthousiast. Met gekke instrumenten, aanstekelijke loops en donkere baslijnen verleidt zij haar publiek om af te dwalen van gebaande paden. Coyoco is onbegrensd, futuristisch en dromerig zonder de realiteit uit het oog te verliezen. High on life, sprankelend en ritmisch.

PRACE

Prace combineert het beste van verschillende muziekculturen om de schoonheid van de wereld samen te brengen in een eigen gecreĆ«erde stijl die hij Dubnova noemt. Latijnse ritmes met een dub-stijl baseline en elektronische sounds gecombineerd met organische elementen.

date:
Thu 12 Jul 2018

doors open:
20:00

start concert:
21:00

facebook event page:
updates on Facebook

pre-sale:
7,50

door sale:
10,00

DARE TO DANCE
JOIN TO DISCOVER
YARAH BRAVO

photography: Sarah Junker

upcoming events